Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkommen till Skirö AIK:s gästbok!
 
Gästboken är till för samtal och diskussioner om bandy i allmänhet och Skirö AIK i synnerhet. Tonen ska vara trevlig skribenter emellan, och vi uppmanar alla att underteckna med namn istället för signatur. Det är förbjudet att i denna gästbok på något som helst sätt uttrycka förakt mot och/eller förnedra andra personer. Det är förbjudet att utge sig för att vara någon annan än den man är. Överträdelser mot dessa förbud kommer att anmälas till respektive internetleverantör, som i sin tur kan göra en polisanmälan. Om ett inlägg direkt strider mot lagen kommer polisanmälan att ske direkt.
 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
10 mars 2010 21:40 av P-94

En resa som nått vägs ände 2

Ni har hämtat på Tjustkulle efter cuper och långa borta matcher ibland mitt i natten, och vem kan glömma hemkomsten från Vänersborg mitt i stormen Gudrun.
Tack också till Föreningen och Jens som har stöttat och givit oss bra förutsättningar när det krävts lite extra
Och Ni killar vilket härligt gäng!! I början sa vi - Vad dom trivs bra ihop men det är nog för att dom kommer från olika orter, hierarkin är inte given.

10 mars 2010 21:24 av P-94

En resa som nått vägs ände 1

Det är med vemod vi konstaterar att Skirös -94 gäng nu spelat sin sista pojklagsmatch. Vi ledare vill tacka alla som varit inblandade i denna resa från bandyskolan fram till P16.

Vi vill tacka alla föräldrar som verkligen ställt upp och skjutsat sina barn och ungdomar till träningar på taskiga tider och i dåligt väder, varit med på cuper och matcher hejat, hjälpt till och stöttat.

10 mars 2010 17:50 av ??

??

När kommer lagfotona in på hemsidan ??

7 mars 2010 10:26 av Annika och Sofi

Härligt jobbat!

Stort grattis till Skirö tjejer i f11!

7 mars 2010 09:24 av ordföranden

instämmer!

Instämmer med sportchefen! Det var härligt att se tjejernas inställning - och glädje!
Även grabbarna imponerar och gemensamt för de båda lagen är inte minst ett gediget engagemang från ledarna. Tack! /Stewe

6 mars 2010 22:56 av sportchefen

grattis

Grattis tjejer och ledare till segern.Jag tror att jag talar för alla föräldrar och övriga suppotrar när jag tackar för en fantastiskt underbar dag på tjustkulle.

28 februari 2010 14:28 av Ulrik

Tack Anders!

Vi ledare och spelare i P-16 Tackar för de fina omdömena, men också för ditt engagemang och din inställning som verkligen smittar av sig. De som var med på fyspassen i höstas har verkligen haft nytta av det. Tack!!

28 februari 2010 08:41 av Anders "fys" Svensson

Grattis P-16

Hatten av för P-16 killarna efter en fantastisk vecka. Seger mot Ale-surte och andra segern för säsongen mot Vetlanda BK ( SM-semifinalist )!! Ni uppträder med mod, lugn och stor lojalitet. Lagkänslan är härlig och ni har redan presterat mer än någon kan begära! Så njut nu av de sista slutspelsmatcherna.

14 februari 2010 19:35 av sportchefen

Roligt med lite bilder

Roligt att det kommer med lite bilder på hemsidan.Bra inisiativ Stewe.

12 februari 2010 23:38 av carro

undrar

hej undrar om de finns ett lag å spela i fyller 22år i år...vilken verkligen börja på bandy.. de så kul med bandy

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarige Jens Harrysson 070-450 54 34, dambandyansvarige Jonas Nilsson 070-9171566 eller herrbandyansvarige Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Lördag 10:e november 2018 startar vi Bandyskolan igen. Se kalendern vilka tider som gäller.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info