Hoppa till sidans innehåll

#21 Ida Hugosson

02 JAN 2020 22:12
# 21 Ida Hugosson (2007) Ida tar platsen som ”Libero” i F14, med stort engagemang visar Ida att detta är platsen hon trivs med. Med åren kommer rutinen och det är väl det som kännetecknar en super Libero, men Ida visar redan nu.....
  • Skapad: 02 JAN 2020 22:12

# 21 Ida Hugosson (2007)

Ida tar platsen som ”Libero” i F14, med stort engagemang visar Ida att detta är platsen hon trivs med. Med åren kommer rutinen och det är väl det som kännetecknar en super Libero, men Ida visar redan nu kvaliteter som kännetecknar en libero av klass. Att spela libero är en position med stort ansvar och inte helt enkelt, men Ida tar för sig och är den notoriska spelaren som alltid städar upp i försvaret. Vi har ju några sådana så kallade ”städgummor”. Ida har mer än bara försvarsegenskaper, Ida är även begåvad med mycket bra blick för spelet och går gärna iväg när tillfälle ges. Ida är skottvillig och man får verkligen passa sig på träningarna då Ida alltid tar tillvara på varje ögonblick som ges för ett skott eller två.

Det skall bli så kul och intressant att följa Ida i år som vår nya Libero..

Skribent: Stephane Fridh
Epost: This is a mailto link

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarige Jens Harrysson 070-450 54 34, dambandyansvarige Jonas Nilsson 070-9171566 eller herrbandyansvarige Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Lördag 9:e november 2019 startar vi Bandyskolan igen. Se kalendern vilka tider som gäller.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info