Hoppa till sidans innehåll

2 matcher denna helg.

11 FEB 2018 21:35
Vi har spelat både lördag och söndag men med två väldigt olika lag.
  • Uppdaterad: 11 FEB 2018 21:39

Lördag spelade vi hemma mot Nässjö IF U14 lag 2 och förlorade med 1-4 och idag (söndag) förlorade vi med 2-3 mot Åby/Tjureda U14 lag 1.

Med andra ord inga segrar men det är inte alltid de som räknas, ibland räcker det med att man spelar tillsammans med lite djävlar anamma som fallet var i gårdagens 2:a halvlek och hela dagens match bortsett från 2 minuter. Igår gjorde vi en dålig 1:a halvlek som ledde till 0-3 i baken men gick sedan ut och höjde frekvensen och gjorde 1-3. Då var vi på gång och kunde med lite mer flyt kommit ännu närmre men istället kom 1-4 på ett frislag och då orkade vi inte resa oss igen. Tjejerna valde #13 Iri Brattkull till matchens lirare som var också vår enda målskytt denna match.

Söndagens match saknade vi många av våra ordinarie spelare (6 stycken) så vi fick kalla in Julia Fransman och Tuva Axevid födda 05 och 06 för att få till ett lag. Detta lag gjorde däremot en bra insats tillsammans som fick ett bittert slut. Med 9 minuter kvar av matchen leder vi med 2-0 men släpper tyvärr lite på koncentrationen och vips så står det 2-3. Åby/Tjureda hade fler chanser så sett till hela matchen var det inte något orättvist slutresultat på något sätt men tänk om... det hade varit kul. Båda våra målvakter gjorde ett bra jobb och räddade mycket idag. Matchens lirare utsågs #9 Ida Aronsson till för att hon slet på hela matchen. Målskyttar idag blev #18 Emma Drott och #13 Iri Brattkull.

Detta var våra sista hemmamatcher som detta F15 gäng och vi får tacka alla som varit inblandade och stöttat under dessa två år som F15. Vi har bara en bortamatch kvar men det kan också bli en borta fast hemmamatch till. Vi har nämligen VBK kvar att spela mot men det är svårt att få till denna då de inte kunde det utsatta datumet. Vi syns!

/Ledarna F15

Skribent: Joakim Brattkull
Epost: Adressen Gömd

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarige Jens Harrysson 070-450 54 34, dambandyansvarige Jonas Nilsson 070-9171566 eller herrbandyansvarige Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Lördag 10:e november 2018 startar vi Bandyskolan igen. Se kalendern vilka tider som gäller.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info