Hoppa till sidans innehåll

Fredriksbergs BK U14 - Skirö AIK F15

03 DEC 2017 13:08
2 - 2 (1-0)
  • Skapad: 03 DEC 2017 13:08

Det blev en ganska tuff match desto längre in i den vi kom. Grabbarna i Fredriksberg blev mer och mer frustrerade över hur bra våra tjejer stod upp i alla närkamper. Det kostade dock på, några rejäla smällar som ledde till stora blåmärken både hos #14 Klara Volmerson och #21Ella Oskarsson i laget. Det tjejerna kom fram till att vi tar med oss efter denna match var just detta att de verkligen krigade som ett lag i dag. Det var inget gnäll på varandra och vi såg även riktig glädje när laget gjorde mål. Det var riktigt skönt att se detta igen. Tjejerna hade 0-1 i baken efter första halvlek, målet var dock ett klart offside mål som domarna missade men sedan med det sista skottet i halvleken så gjorde #23 Jonna Nyman en kanonräddning, där det borde blivit 2-0 i matchen.

Andra halvlek var vi något bättre hela vägen, enda perioden när FBK hade mer spel var en 5 minuters period där de gjorde 2-1 efter en hörna. Och som sagt när vi närmade oss slutet så blev det tuffare och tuffare spel med domslut som gick lite väl mycket till hemmalagets favör. Detta var vad tjejerna tog upp på minussidan efter denna match men det är dock något som är enkelt att åtgärda, vi fokuserar på vårt spel istället. Idag satt det mesta, bra försvarsspel, bra kombinationer och en rejäl dos av kämparanda överallt. Försvaret leddes av #20 Clara Nilsson-Nordholm, #4 Moa Ek och #2 Irma Haraldsson och de gjorde det väldigt bra givetvis med hjälp av resterande tjejer i laget.

Tjejerna utsåg #23 Jonna Nyman till matchens lirare.

Målskyttar:

#14 Klara Volmerson

#5 Tove Carlsson

Nästa match spelar vi borta mot Nässjö IF den 9/12. Vi syns!

/Ledarna F15

Skribent: Joakim Brattkull
Epost: Adressen Gömd

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarige Jens Harrysson 070-450 54 34, dambandyansvarige Jonas Nilsson 070-9171566 eller herrbandyansvarige Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Lördag 10:e november 2018 startar vi Bandyskolan igen. Se kalendern vilka tider som gäller.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info