Hoppa till sidans innehåll

Skirö AIK F15 - Vetlanda BK U14

01 JAN 2018 23:48
1 - 3 (0-2)
  • Skapad: 01 JAN 2018 23:48

Tyvärr för tjejerna så blev det en förlust idag när F15 spelade ett derby mot VBK´s U14 lag. En del sjukdomar och några borta på skidresa gjorde att vi fick stuva om i laget en del. Detta märktes i första halvlek då vi inte kom upp i riktigt den energi och tuffhet som behövs för att klara hålla resultatet på minst ett lika läge. I paus försökte vi trycka på just detta med att öka intesiteten i spelet både med och utan boll. Bli lite tuffare i närkamperna kände alla tjejerna att de också behövde för att kunna mäta sig med grabbarna på ett bättre sätt. Det gick de ut och gjorde vilket resulterade i ett 1-2 läge i matchen med bud på fler mål. Istället slank 1-3 in i slutet på ett av få farliga lägen för VBK i den andra halveken. Som helhet kan vi väl säga att med de förutsättningar som rådde idag så gjorde de en helt ok insats som de kan ta med sig till nästa drabbning. Linnéa Hagén och Stina Fridh lånade vi in från F13 så att vi kunde genomföra matchen med avbytare, de slet på bra och kunde gå hem nöjda med sina insatser. Målet vi tryckte in kom på en snygg åkning av #13 Iri Brattkull som åkte några rundor innan hon bröt in i mitten och tog sig hela vägen fram till målet och la in bollen i nät.

Matchens lirare utsåg tjejerna #18 Emma Drott till, som slet på bra genom hela matchen.

Målskytt;

#13 Iri Brattkull

 

Vi tar nu nya tag och kör match på torsdag igen, detta efter 2 dagar i Åby med Smålandslaget, som ligger inlagt på schemat först.

Vi syns!

/Ledarna F15

Skribent: Joakim Brattkull
Epost: Adressen Gömd

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarige Jens Harrysson 070-450 54 34, dambandyansvarige Jonas Nilsson 070-9171566 eller herrbandyansvarige Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Lördag 10:e november 2018 startar vi Bandyskolan igen. Se kalendern vilka tider som gäller.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info