Tack för denna säsong! - Skirö Allmänna IK - Bandy - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Tack för denna säsong!

2017-04-01 09:04
Nu är även spelaravslutningen över och den definitiva slutpunkten för säsongen är här.
  • Uppdaterad: 2017-04-01 09:24

Vilken säsong F15 har gjort, mycket matchspel med både klubblaget såsom Smålandslaget. En fullspäckad avslutning med spel varje helg i mars månad med ett helt otroligt resultat - bara segrar (när de äntligen fick spela mot andra flicklag)!

Serien var tuff då tjejerna fick spela mot jämngamla killar. Tjejerna stod ändå upp bra i varje match som spelades. Höjdpunkten var nog när vi vann mot VBK på ett spel som var riktigt bra. Sedan har även flera av våra tjejer hjälpt både P14 och F17 i deras seriespel.

Vi valde sedan att avsluta säsongen med att åka på cup i både Oslo (Jentecupen) och Uppsala (Relita Cup). Dessa äventyr slutade med två cupsegrar och ett väldigt kämpande av tjejerna för att nå dit. Som sista höjdpunkt på säsongen låg sedan finalmatchen i Svenska Spel Cup för Smålandslaget inplanerad. Det var 12 av våra F15 tjejer som var med där och det gick väldigt bra det också. Efter ett övertygande spel i Örebro mot Lag Nord så stod de där som segrare med ett SM-guld runt halsen.

Nu tar vi ledare dock semester från bandyn ett tag och tackar alla inblandade för denna säsong. Vi vill också passa på att utnämna Skirö AIK F15 till Årets Lag! Tack!

Vi syns!

/Ledarna F15

Skribent: Joakim Brattkull
Epost: Adressen Gömd

Matchreferat och andra nyheter runt damlag och herrlag hittar du på facebooksidan: Skirö AIK

 

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarige Jens Harrysson 070-450 54 34, dambandyansvarige Jonas Nilsson 070-9171566 eller herrbandyansvarige Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Lördag 18:e november 2017 startar vi Bandyskolan igen. Se kalendern vilka tider som gäller.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info