Hoppa till sidans innehåll

Gott Nytt År

30 DEC 2018 20:58
Vi i Skirö AIK´s F17 lag önskar alla ett Gott Nytt År!
  • Skapad: 30 DEC 2018 20:58

Det har varit lite dålig uppdatering här på sidan men nu är det dags igen. Vi närmar oss ett nytt bandyår med stormsteg och detta kommer innehålla en del spännande grejer för många av våra F17-tjejer. SM-spel, F17-landslagsamling, Regionslagsspel m.m.

Nu till det som har hänt, det har varit en del matcher i både Elitserien och Allsvenskan för våra tjejer men dem kan vi lämna åt sidan. Det har varit tuffa matcher där våra lag inte räckt till på olika sätt. Däremot har vi haft det första poolspelet för F17 som i förlängningen ska leda till spel om SM.

Vi spelade hemma denna gång mot Surte/Kareby, Villa/Otterbäcken och Motala/Tranås. Nästa gång vi spelar och det ska avgöras vilka som går vidare från denna grupp så spelar vi i Motala, helgen den 1-2/2.

Denna gång spelade tjejerna stundtals lysande och det ledde till 2 segrar och 1 oavgjord match (där vi kanske borde vunnit också).

 - Surte/Kareby 4 - 4

 - Villa/Otterbäcken 5 - 2

 - Motala/Tranås 11 - 1

Hela laget var på tå i stort sett hela poolspelet. Även om resultatet säger något annat i den sista matchen så var det den som våra tjejer inte riktigt var där mentalt annars var det väldigt bra rakt igenom med den biten. Innan pratade vi mycket om just att släppa "jaget" och vara noggran hela vägen. Ligga tight på de spelare som är riktigt farliga i motståndarlagen och detta var något som de skötte perfekt. I de två viktiga matcherna. Nu har de skaffat sig ett väldigt bra utgångsläge inför det avgörande poolspelet i Motala. Dessutom var det skönt för tjejerna att få vinna igen!

Poäng:

Marisa Klemola 7 + 1

Emma Drott 6 + 2

Klara Volmerson 3 + 1

Amanda Ramborgh 2 + 2

Tove Karlsson 0 + 3

Iri Brattkull 1 + 1

Lova Sund 1 + 1

Irma Haraldsson 0 + 1

Utöver dessa så var det fler av våra tjejer som hade en del riktigt bra chanser att hänga bollen i mål. Som sagt hela laget skötte sig riktigt bra. Oliwia Lindell och Ida Blickander i målet skötte sig topp och Ida Aronsson, Moa Ek, Ebba Ahlgren, Ella Oskarsson och Emma Ek kämpade på som riktiga krigare (de två sistnämnda rejält förkylda dessutom). Grattis tjejer, nu tar vi med oss detta och krigar precis lika mycket när vi spelar i Motala.

Vi syns!

/Ledarna F17

Skribent: Joakim Brattkull
Epost: Adressen Gömd

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarige Jens Harrysson 070-450 54 34, dambandyansvarige Jonas Nilsson 070-9171566 eller herrbandyansvarige Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Lördag 10:e november 2018 startar vi Bandyskolan igen. Se kalendern vilka tider som gäller.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link