Hoppa till sidans innehåll

VM-GULD och brons!!!

03 MAR 2019 12:05
När vi nu närmar oss fortsättningen med spelet om SM så har vi fått tre nyblivna guldmedaljörer och en bronsmedaljör i laget. Vi gratulerar Ida Blickander, Klara Volmerson och Tove Karlsson till guldet och Marisa Klemola till bronsmedaljen!
  • Skapad: 03 MAR 2019 12:05

Härligt med ett bevis på att all träning som lagts ner har gett resultat så när vi nu gratulerar dessa tjejer, passa på att njut lite ni resterande tjejer i laget som varit med på denna resa också. Utan er hade kanske framförallt  inte guldmedaljerna hamnat där de hamnat, glöm inte det.

Nu går vi vidare och siktar på att kamma hem ytteliggare en guldmedalj - SM. Första hindret, Uppsala BoIS spelar vi mot både på torsdag och fredag. Hemmamatchen spelas på torsdag kl 17.30 och sedan spelar vi borta på Studenternas vid kl 18.45 på fredagen.

Den sistnämnda matchen innebär att tjejerna måste ta ledigt från skolan för vi åker redan kl 11.00 från Hydro Arena. På vägen upp stannar vi och äter och denna måltid bjuder föreningen på medan maten när vi åker hem får man betala själv. Nu kör vi!!!

/Ledarna F17

Skribent: Joakim Brattkull
Epost: Adressen Gömd

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarige Jens Harrysson 070-450 54 34, dambandyansvarige Jonas Nilsson 070-9171566 eller herrbandyansvarige Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Lördag 10:e november 2018 startar vi Bandyskolan igen. Se kalendern vilka tider som gäller.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link