Hoppa till sidans innehåll

70-årscupen vid Ruddalen i Göteborg

08 FEB 2019 23:13
SK Höjden hade 70-års jubileum helgen 2-3 februari, vid Ruddalen i Göteborg. Vi i F10 var där för att fira med dom, genom att delta i en bandycup för flicklag.
  • Skapad: 08 FEB 2019 23:13

Det var ett gäng förväntansfulla tjejer som samlades vid Hydro Arena på lördag morgon 2 februari för avresa med buss mot Ruddalen. 13st tjejer från Skirö F10 deltog i cupen.

Vi spelade 7-manna matcher och ställde upp med två lag. Eftersom vi var en spelare för lite i ena laget, lånade vi en spelare från det andra, som fick ställa upp som målvakt.

Båda lagen vann samtliga matcher i gruppspelet, trots att det var lite knackig start, då tjejerna inte fick riktig fart på skridskorna. Men efter en fantastisk avslutning på lördagen med skridsko-disco i Skrinnarhallen och mello-mys i stugan, tycktes all enerig vara tillbaka på söndagen.
Tjejerna bjöd då på fint passningspel, bra överlämningar och justa målvaktsräddningar! Det slutade med att båda Skirö-lagen fick mötas i finalen, och vi fick med två pokaler hem!

En härlig avslutning på helgen, då solen visade sin bästa sida och vi fick uppleva bandy under en klarblå himmel. Bra kämpat och god stämmning från alla tjejer både i Skirö och motståndarlagen SK Höjden, IFK Vänersborg och Mölndal BK.

Vi syns!

/Ledarna F10

Skribent: Ida Fransman
Epost: This is a mailto link

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarige Jens Harrysson 070-450 54 34, dambandyansvarige Jonas Nilsson 070-9171566 eller herrbandyansvarige Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Lördag 9:e november 2019 startar vi Bandyskolan igen. Se kalendern vilka tider som gäller.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link