Hoppa till sidans innehåll

Tiden går fort när man har roligt!

01 FEB 2019 14:49
Tre månader har nu gått sen vi i F10 hade vår första träning tillsammans. Och vilket härligt gäng vi är! 21 st spelare är vi just nu och det är verkligen kul att så många tjejer gillar bandy!
  • Skapad: 01 FEB 2019 14:49

Vi har bl.a. deltagit i Frida bandycup i Vänersborg och fått uppleva två poolspel på hemma-is.

I Vänersborg 9-11 november, mötte vi andra tjejlag och vi vann fyra av fem matcher. Vi fick med oss en pokal hem! En bra inledning på säsongen!

I det första poolspelet 13 januari, var motståndet tufft och vi fick kämpa hårt. Vi ställde upp med två lag så att alla skulle få chansen att spela mycket bandy. Tyvärr blev det ingen vinst varken för lag 1 eller lag 2.
Vi spelade mot Skirö AIK F12, Skirö AIK P10, Vetlanda BK 1 och Vetlanda BK 2. Kan tilläggas att samtliga 21 spelare närvarade vid poolspelet, jättekul!

I det andra poolspelet 27 januari, ställde vi också upp med två lag. Denna gång gick det bättre. Lag 1 vann samtliga fyra matcher och lag 2 vann tre av fyra matcher! Gästande lag var Waggeryd IK, Tjust IF, Åby/Tjureda IF och Tranås Bois.

Vi får höra både på träningar och matcher att spelarna har en mycket bra skridskoåkning, och vi ledare kan inta annat än instämma. Det är mycket imponerande att se dessa tjejer åka skridskor. Det kommer bli kul att följa deras utveckling.

Kommande helg åker vi på Cup i Göteborg, ännu en cup för enbart flicklag. Detta ser vi verkligen fram emot. Bussresa, spela bandy, skridsko-disco, umgås och övernattning. Kan det bli bättre?!

Vi syns!

/Ledarna F10

Skribent: Ida Fransman
Epost: This is a mailto link

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarige Jens Harrysson 070-450 54 34, dambandyansvarige Jonas Nilsson 070-9171566 eller herrbandyansvarige Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Lördag 9:e november 2019 startar vi Bandyskolan igen. Se kalendern vilka tider som gäller.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link