Hoppa till sidans innehåll

#17 Lilly Haraldsson

30 DEC 2019 21:43
# 17 Lilly Haraldsson (2007) Lilly har den där speeden som krävs för att ta sig fram på isen i anfallsriktning, men Lilly visar även att hon har ett stort spel även i defensiven och på mittplan.
  • Skapad: 30 DEC 2019 21:43

# 17 Lilly Haraldsson (2007)

Lilly har den där speeden som krävs för att ta sig fram på isen i anfallsriktning, men Lilly visar även att hon har ett stort spel även i defensiven och på mittplan. Lilly tar ofta åkningen men om anfallet misslyckas är Lilly oftast med och ser till att motståndaren hamnar ut mot sargkanten på långsidan. Lilly har spelat på mitten men testar även nu att spela ”halv” vilket innebär mycket skridskoåkning som lilly hanterar mycket bra. Det finns nog flera platser att testa innan det skall bestämmas för en plats på planen. Dock vet jag med bestämdhet att som målvakt blir det absolut inte. Kanske halv eller mitt, det får tiden utvisa. Lilly har ofta något bus på gång, så håll ögonen öppna. Lilly har också debuterat i F16 vilket hon skötte mycket bra.

Skribent: Stephane Fridh
Epost: This is a mailto link

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarige Jens Harrysson 070-450 54 34, dambandyansvarige Jonas Nilsson 070-9171566 eller herrbandyansvarige Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Lördag 9:e november 2019 startar vi Bandyskolan igen. Se kalendern vilka tider som gäller.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info