Hoppa till sidans innehåll

#22 Alicia Börjesson

04 JAN 2020 21:53
# 22 Alicia Börjesson (2007) Alicia har mycket bra speed på sina skridskor. För några år sedan när Alicia började med bandy fick vi vänta på Alicia när hon kämpade igenom våra övningar, men nu får nog Alicia vänta in oss andra ibland.
  • Skapad: 04 JAN 2020 21:53

# 22 Alicia Börjesson (2007)

Alicia har mycket bra speed på sina skridskor. För några år sedan när Alicia började med bandy fick vi vänta på Alicia när hon kämpade igenom våra övningar, men nu får nog Alicia vänta in oss andra ibland. Alicia spelar mest som forward, en inte helt enkel och lätt position i dagens bandy. Kanske kommer vi att få se mer av denna höghastighets komet på toppen. Men Alicia har även hunnit med att prova på både back och halv i vårt F14. Kanske kan någon av dessa positioner vara ett alternativ i framtiden också, en halv med hög speed är ju en ledares dröm, det visade Alicia mot Villa när hon klev på bra och serverade Ester en passning på djupet som blev ett avgörande läge med mål. Så själv tror jag faktiskt att Alicia kommer att spela som halv eller på mitten i framtiden det tror jag bestämt. Runt Alicia är det aldrig lugnt för en sekund, här finns det alltid något på gång var så säker, och tar sikte på mitten för där går det fort.

Skribent: Stephane Fridh
Epost: This is a mailto link

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarige Jens Harrysson 070-450 54 34, dambandyansvarige Jonas Nilsson 070-9171566 eller herrbandyansvarige Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Lördag 9:e november 2019 startar vi Bandyskolan igen. Se kalendern vilka tider som gäller.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info