Hoppa till sidans innehåll

Tack för säsongen 2019-2020

08 APR 2020 21:51
Ett stort tack för säsongen 2019-2020.. Så här blev det !!
  • Skapad: 08 APR 2020 21:51

Vi har representerat Skirö AIK i följande:

U-12 Småland.

Där har vi mött bland annat.

Nässjö IF P12
Vetlanda BK P12
Tranås Bois P12
Tranås Bois F13
Öjaby Fredriksbergs BK

Region Västergötland F14

Tranås Bois F14
Villa Lidköping F14
IFK Vänersborg F14
Surte Kareby F14

Vi slutar femma i serien och vi gör många fantastiska matcher. Tjejerna visar stor mognad på våra resor. Att åka med så unga tjejer bo på hotell och spela dubbelhelger med flera matcher varje dag är något våra tjejer klarar av med glans. Vi har även bjudit in tjejer från Vetlanda BK att delta i vår serie, vilket jag sett som positivt. Vi kan alltid lära oss något vid nya konstellationer.

Frida Cup Vänersborg

Vi inledde säsongen med att spela Frida Cup i november. Våra tjejer är en fröjd att åka med på cuper då dom sköter sig exemplariskt. Vi gör en bra cup men har inte riktigt turen på vår sida. Vi spelar många bra matcher och den bästa matchen vi gör är nog mot Ullevål där vi ligger under med 2 mål, men vänder och vinner med 2-3. Tyvärr blir det respass i slutspelet mot ett stort Hammarby och ett ännu större Söråkers IF. Men vi lämnar Cupen för sista gången med flaggan i topp.

Smålandsbandy F13

Nästan alla våra tjejer har deltagit och representerat Småland i distrikts spel. Alla våra 07-tjejer har varit delaktiga. Även 08-tjejerna har varit deltagare vid träningsdagar för F13 Småland samt tjejbandyns dag som gick av stapeln i Åby/Tjuredas nya inomhushall.

Träningar 2019-2020

Vi har denna säsongen haft ca 45 träningar i Hydro Arena. Det har varit en förhållandevis hög närvarostatistik i år. Lägst 76% deltagande och högst 96%.
Vi har i år försökt fokusera på det spelet som krävs för 11 mot 11. Det har varit lite svårt att förbereda våra tjejer då vi har begränsad träningsyta. Våra träningsdagar på fredagar som ger oss en halv plan att träna på har tyvärr försvunnit i stor utsträckning på grund av elitseriespel mm.

Vi har i år också kunnat starta upp målvaktsträning då Loviza bestämde sig för att bli målvakt. Detta skall vi absolut vidareutveckla. Vi har också gjort lite övningar med högre grund-fart, samt att vi också i slutet kört en bana med tidtagning av maxhastighet vid överstegsåkning. Vilket gav ett resultat som jag inte hade väntat mig.
Tyvärr kunde inte alla delta i övningen, men det skall bli intressant att följa upp detta testet under nästa säsong.

Jag hoppas vi kan fortsätta med hög närvaro, genom glädje och bra träning.
Kanske kan vi i framtiden även få till några gånger där vi också kan köra lite fysträning.

Ett stort tack !!
Jag vill rikta ett stort tack till alla spelare och ledare i F13 F14 som gjort en mycket minnesvärd säsong trots att slutet blev lite abrupt.
Jag vill också rikta ett varmt tack till alla föräldrar mor/farföräldrar som ställer upp i kiosk, lagar mat, sekretariat sargvakter och bollplockare, transportörer till träningar och match. Utan ER hade det inte fungerat.

Hoppas på en kort sommar så vi snart kan stå på isen igen.
Stephane, Jörgen, Frida, Gustav och Anders...


Det finns många bilder att titta på under fliken bilder..
Denna texten finns i en snyggare PDF version under dokument.

Dokument
Ha en skön sommar, och sköt om er så syns vi snart igen

Skribent: Stephane Fridh
Epost: This is a mailto link

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarige Jens Harrysson 070-450 54 34, dambandyansvarige Jonas Nilsson 070-9171566 eller herrbandyansvarige Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Lördag 9:e november 2019 startar vi Bandyskolan igen. Se kalendern vilka tider som gäller.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info