Hoppa till sidans innehåll

SM-FINAL!!!

11 MAR 2019 16:38
F17 är i SM-FINAL för det andra året i rad. Fredag den 22/3 kl 15.00 på Studenternas (Uppsala) så smäller det. Dags för revansch, dock mot Surte/Kareby detta år. Tjejerna låter hälsa att de ska göra allt och lite till för att ta hem guldet.
  • Skapad: 11 MAR 2019 16:38

Denna vecka tränas det och finslipas form inför den "stora matchen". Hur det än går i den finalen så har den här säsongen som lider mot sitt slut varit upp och ner när man tänker på hela gruppen som tränat tillsammans denna säsong. Elit, Allsvenskan och F17 har kört tillsammans och många av F17-tjejerna har spelat i alla lag men alla har spelat med två av lagen under säsongen. Resultatmässigt har det varit sådär i både Elitserien och Allsvenskan men i F17 har det gått som beräknat. Bara en match kvar att vinna för att lyckas med det uppsatta målet.

För övrigt har det ändå rullat på bra och framgångar har nåtts, Allsvenska laget var i början av säsongen i Örebro och tog hem en seger i den Allsvenska damcupen.

Elitlaget placerade sig precis nu den gångna helgen på en 2:a plats i Stora Enso Cup, enda laget som kom före dem var arrangören Skutskärs IF. En av våra spelare från Elitlaget var i Ryssland och vann ett guld i Universiaden (olympiska spel för studenter).

F17 tog silver i WCG17 och har som sagt minst ett silver i spelet om SM. Dessutom har tre av tjejerna varit iväg med F17 landslaget och vunnit ett VM-guld. Fler av tjejerna var också i Västerås och spelade en regionsturnering där de som spelade med F16 Syd vann turneringen och de som spelade i Team F15 gjorde bra ifrån sig.

Tittar man på detta så måste man ändå säga att denna säsong har tjejerna gjort väldigt bra ifrån sig mest hela tiden. Det gick knackigt länge men så här i slutet har det ramlat in många segrar för alla lagen vilket har gett tillbaks ett starkt självförtroende.

Resultaten från F17 semi-finalen blev följande;

Skirö AIK - Uppsala BoIS 8 - 6 (4-4)

Uppsala BoIS - Skirö AIK 1 - 10 (1-4)

I och med dessa resultat så spelar "våra" tjejer SM-FINAL på Studenternas fredagen den 22/3 kl 15.00. Glöm ej detta!!! Det som är bra med just den dagen är att det är på en studiedag så de behöver inte ta ledigt från skolan - GULDET SKA TILL SKIRÖ OCH VETLANDA!

Vi syns!

/Ledarna F17

Skribent: Joakim Brattkull
Epost: Adressen Gömd

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarige Jens Harrysson 070-450 54 34, dambandyansvarige Jonas Nilsson 070-9171566 eller herrbandyansvarige Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Lördag 9:e november 2019 startar vi Bandyskolan igen. Se kalendern vilka tider som gäller.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link