Hoppa till sidans innehåll

SM-GULD!!!

25 MAR 2019 19:29
SM-Guld, SM-Guld, SM-Guld...
  • Skapad: 25 MAR 2019 19:29

Så lät det i omklädningsrummet på Studenternas efter att finalen var färdigspelad, i alla fall i vårt omklädningsrum och vilken härlig känsla detta var att få se tjejerna lyckliga över sin otroligt imponerande laginsats. Surte/Kareby avfärdades med en säker 4-0 seger. Skirö AIK´s första SM-Guld var bärgat och det gjordes av våra tjejer i vårt F17.

Tjejerna vill nu tacka alla som ställt upp och stöttat denna säsong som innehållit så mycket bra saker men också många tunga saker. Så att avsluta med ett GULD var underbart.

Silver i WCG17 och ett guld i VM för tre av våra spelare vinst i regionsturneringen i Västerås för ännu fler av tjejerna och nu alltså ett guld för hela laget, inte en så dum säsong!!!

Sedan har det varit tufft med många förluster i Elitserien och Allsvenskan men som sagt många härliga segrar och även bra spelade matcher har tjejerna upplevt under denna säsongs resa. Nu avslutar vi den med en ungdomsavslutning klockan 17.00 på Ädelfors folkhögskola denna söndag (31/3).

Vi tackar även nu våra inflyttade tjejer för deras tid i F17. Nu tar de steget och blir seniorspelare inom dambandyn. Lova Sund, Amanda Ramborgh, Ida Blickander och Marisa Klemola. Marisa får vi också tacka lite extra och önska henne lycka till då hon vänder sin skuta för att åka hem till Finland igen. Övriga tjejer hänger kvar i F17 en säsong till (03:orna) och vissa har två säsonger kvar. Kanske fler guld på gång...

Surte BK/Kareby IS - Skirö AIK 0 - 4 (0-2)

0-1 Marisa Klemola

0-2 Tove Karlsson ass. Ida Blickander

0-3 Iri Brattkull ass. Tove Karlsson

0-4 Emma Drott ass. Irma Haraldsson

Tack för oss! Vi syns!

/Ledarna F17

Skribent: Joakim Brattkull
Epost: Adressen Gömd

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarige Jens Harrysson 070-450 54 34, dambandyansvarige Jonas Nilsson 070-9171566 eller herrbandyansvarige Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Lördag 9:e november 2019 startar vi Bandyskolan igen. Se kalendern vilka tider som gäller.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link