Hoppa till sidans innehåll

Enormt intresse för Skirö AIK:s tjejläger

26 FEB 2021 20:49
Nio år efter starten tycks intresset för Skirö AIK:s tjejläger vara större än någonsin. På två dagar var de 120 platserna till höstens läger fullbokade!
  • Uppdaterad: 26 FEB 2021 20:49

Nio år efter starten tycks intresset för Skirö AIK:s tjejläger vara större än någonsin. På två dagar var de 120 platserna till höstens läger fullbokade!

2012 hölls första Skirölägret och då var det det enda i sitt slag. Sedan har flickbandyn vuxit i Sverige och fler lägeraktiviteter för tjejer har kommit till på olika orter runtom i bandysverige. Men det verkar finnas deltagare till alla och platserna på Skirölägret har aldrig tidigare bokats upp så snabbt.

-Det är de som jobbat med lägret tidigare vi ska tacka för att det är så populärt, konstaterar Skirö AIK:s ungdomsbandyansvarige Stephane Fridh.

I år är det han som tillsammans med Jokke Brattkull och Erik Tejmark utgör lägerledningen, men som vanligt kommer det att krävas ett stort uppbåd av andra ledare och funktionärer för att lägerdeltagarena ska få en högklassig bandyweekend i Vetlanda och Hydro Arena.

Fredag 1 oktober öppnar lägret och som vanligt är programmet en mix av teori, barmarksträning och isträning.

De 120 deltagarna kommer från tio olika föreningar, nio svenska och en finsk.

-Vi har en tjej från Botnia med i år, det är den första utländska deltagaren i Skirölägrets historia säger Stephane Fridh.

Skribent: Stephane Fridh
Epost: This is a mailto link

När du spelar på Svenska Spel kan du stötta Skirö AIK.

OBS! När du söker föreningen

hos Svenska Spel ska du söka

efter Skirö Allmänna IK

 

Vill du spela bandy?

Bandy är fart och fläkt! Vill du också prova på? Kontakta ungdomsansvarig Stephane Fridh 070-5369816, dambandyansvarig Joakim Brattkull 070-7380914 eller herrbandyansvarig Conny Johansson 070-6694085.

Bandyskola!

Pga corona är Bandyskoaln intälld för säsongen. Vi återkommer till hösten 20201.

Särskilt inbjudna i år är de som går i första klass i skolan, men skulle du vara yngre eller äldre så är du också välkommen. Deltagaravgift är 400 kronor, och då får du bland annat bandyklubba, vattenflaska och träningströja.

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skirö Allmänna IK - Bandy
Jens Harrysson, Stora Röslida 6
57493 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info